אודות לחם ארטיזן
לחם ארטיזן, מאפייה, קונדיטוריה ומאפיית ללא גלוטן, אשר נוסדה באביב 1999 על ידי האחים חיים וגיא שדות ושמשון רוט ז''ל. הלחמים של לחם ארטיזן הנם בעלי מרקם מיוחד המאופיין במעטפת קשה ופריכה אשר תומכת בעמידותם תוך שמירת פנים הלחם רך ונימוח. כמו כן, לחמי לחם ארטיזן מצטיינים בטעמם הנפלא ובארומה המשכרת המופצת מהם. בנוסף, תוכלו ליהנות מלחמים ללא גלוטן.
הבסיס לטעמם הנפלא והייחודי של הלחמים אותם אנו מייצרים, טמון בתהליך עיבוד ארוך וקפדני המלווה בעבודת כפיים, ממש כפי שהיה נהוג בעבר - החל משימוש בחומרי גלם מן הטבע כגון שאור טבעי (שמרי פרא), דרך התפחה חוזרת של הבצק ועד לשימוש בתנור מיוחד בעל רצפת אבן להשלמת האפייה.
את ראשית דרכם המקצועית התחילו האחים לבית שדות בטורנטו שבקנדה, שם למדו את רזי האפיה מדודם, והשתלמו במשך כשש שנים בעבודה קשה במאפיות וקונדיטוריות בחו''ל. עם התבססותם, החלו האחים להשתמש במתכונים מסורתיים שמקורם בצרפת והחלו לאפות לחמים השייכים למשפחת ה-artisanal breads (ובעברית לחמים אמנותיים), שממוצבים כיום בראש פירמידת הלחמים. מכאן נגזר שם החברה לחם ארטיזן.
בהיותו עסק פרטי-משפחתי, בלחם ארטיזן רואים חשיבות עליונה בקשר הן עם הספקים והן עם הלקוחות, והם חרטו על דגלם ערכים כמו רמת שירות גבוה, השגחה מתמדת ואיכות מוצרים מובחרת, ואף תרומה לקהילה. על מנת לממש קוד אתי זה, בין השאר, מועסקים במקום גם עובדים בעלי מוגבלות.
מבין הלחמים המובחרים של לחם ארטיזן, ניתן למצוא לחם שיפון, לחם חיטה מלאה, לחם צימוקים ואגוזים, לחם בורדולייז (לחם שאור שמקורו בבורדו שבצרפת) ועוד ועוד...
זה המרקם...הפריכות... הארומה...הטעם.
הטבות ותנאים בלחם ארטיזן
- ימי חופש
- בקרבת רכבת
- שעות גמישות
4 משרות פתוחות בלחם ארטיזן
לרשת חנויות "לחם ארטיזן" מאפיית בוטיק, דרוש/ה מנהל/ת סניף לחנויות באזור השרון ובנוסף בראש העין התפקיד כולל: *ניהול כולל של הסניף. *ניהול עובדים. *שירות לקוחות. *ניהול מכירות ומלאי. *עמידה ביעדים. העבודה במשרה מלאה כולל ימי שישי תנאים טובים למתאימים!!! אופציית קידום לתפקיד רוחבי, אופציית קידום בתנאים ***שכר 12K לאחר הכשרה 14K
,דרוש אדם בעל יכולות ניהול תפעוליות עבודה שוטפת של תפעול המפעל.בבוקר ובלילה. אחראיות על עובדי המפעל, ניהולם, אחריות על תקציבי שעות ושכר טיפול בתקלות, אחריות על מלאי ייצור ועוד. שכר הולם למתאימים!
בריסטה, שירות לקוחות, עובד/ת דלפק עבודה כללית בחנות
התפקיד כולל: • קבלת סחורה וסידורה במחסן • הכנת סחורה וליקוט הזמנות לחנויות • העמסה וסידור מוצרים • אחריות על ניהול FIFO של סחורות וחומרי גלם • מעקב אחר סדר נכון של המלאי לפי תאריכי קבלה ותוקף • שמירה על סדר וארגון במחסן